KezdőlapEgyébXIII. Magyar Ókortudományi Konferencia – felhívás

2017. november 15.

Konferencia felhívás
XIII. MAGYAR ÓKORTUDOMÁNYI KONFERENCIA, SZEGED 2018.

2018. május 24. és 26. között a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Ókortörténeti valamint Klasszika-Filológia és Neolatin Tanszéke ad otthont a XIII. Magyar Ókortudományi Konferenciának. A szekciók helyszíneit az SZTE Bölcsészettudományi Kara biztosítja. A konferencia szervezőbizottságának társelnökei Dr. Székely Melinda és Dr. Nagyillés János tanszékvezető egyetemi docensek. A szervezőbizottság tagjai: Dr. Czerovszki Mariann, Dr. Gellérfi Gergő, Dr. Illés Imre Áron, Dr. Kasza Péter, Dr. Lázár István, Dr. Mayer Péter, Dr. Odrobina László, Priskin Gyula, Prof. Dr. Szörényi László, Dr. Tar Ibolya, Prof. Dr. Wojtilla Gyula.

A konferencia az eddigi országos ókortudományi konferenciákon szokásos témakörök köré szerveződik: bármilyen, az ókortudomány körébe tartozó témát várunk, de megszólalási lehetőséget szeretnénk biztosítani a legtágabb értelemben vett antikvitás akár legmodernebb recepciótörténetével foglalkozóknak is. A konferenciára előadással és poszterrel is lehet jelentkezni, és a szervezőbizottság fenntartja a jogot, hogy az előadásokat a jelentkezéskor elküldött összefoglaló alapján szekciókba sorolja, illetve előadásokat poszterre javasoljon vagy visszautasítson.

A konferencia email-címe: mokszeged2018@gmail.com.

A konferenciával kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük és publikáljuk a két szervező tanszék oldalain:
https://okorszeged.wordpress.com/

http://klasszika.hu/konferenciak/xiii-magyar-okortudomanyi-konferencia/.

A konferencia jelentkezési lapja letölthető az Ókortudományi Társaság honlapjáról is:
okortudomany.hu/documents/jelentkezési lap_MÓK_2018.doc.

A konferenciának facebook-eseményt is készítettünk, ahol szintén minden információt elérhetővé teszünk facebook-felhasználók számára: az eseményt követni, illetve rá jelentkezni a facebookon a következő linken lehet: https://www.facebook.com/events/970155613133747/

A jelentkezés, azaz a jelentkezési lap elküldésének határideje: 2018. január 31.

A konferencia alatti itt tartózkodás megszervezését a szervezőbizottság nem tudja vállalni, de információkat adunk a legkedvezőbb lehetőségekről.

 


Hozzászólások

XIII. Magyar Ókortudományi Konferencia – felhívás — Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.